GLADIATORSPELEN


Thaiboxning

Valhall kokar när några av Sveriges bästa fighters gör upp!

Gladiatorspelen startades som en thaiboxningsgala som årligen arrangeras av ideella föreningen Coloseum fightcenter.  Galan äger rum i lokalen Valhall som är belägen i centrala Skövde. Matchkortet består av 12 matcher och sedan 2007 har inte mindre än 150 matcher ägt rum. 

I publiken sitter 800 personer som under fem timmar följer fighterna med mat och dryck vid sitt bord. Galan är känd i och utanför Sverige som en färgsprakande thaiboxningsafton som alla längtar till. 
MMA - COLOSEUM ARENA

Evenemanget vidareutvecklades av föreningen i form av en MMA gala som genomfördes första gången hösten 2017. 

"Pilot-galan" blev en succé, och uppföljaren 2018 skapade Gladiatorspelens Sveriges absolut fetaste ligatävling i MMA, "Coloseum Arena II".


COLOSEUM FIGHTCENTER


Coloseum fightcenter är en ideell förening med gamla anor som i sin nuvarande form är 20 år gammal. Föreningen erbjuder Thaiboxning och MMA träning för ungdomar och vuxna i alla åldrar. Till Coloseum fightcenter kommer ungdomar och vuxna för att träna och umgås samt utvecklas men också för att satsa, kämpa, pressa, tävla, lyckas och - framför allt - för att ha kul.

Föreningens ledare är välutbildade och kunniga. De har engagemang, närvaro och utvecklas tillsammans med föreningens yngre och äldre medlemmar som tillsammans är drygt 200 medlemmar. Träning bedrivs på olika nivåer, allt från motionärsklasser  till elitgrupp. Föreningen har ett väl utvecklat tränarkoncept för att alla ska få ut så mycket som möjligt som medlem i föreningen.

Här ligger Valhall och arenan för Gladiatorspelen.